Slalom DEALer


Sinds mei 2020 is Akoestiek Montage Brabant de eerste en exclusieve Nederlandse partner en dealer van het merk Slalom. Dit merk bevat akoestische oplossingen om de akoestiek én uitstraling van uw kantoor of andere ruimte te verbeteren. De prints zorgen voor een mooie bijdrage aan de sfeer van uw organisatie, zonder grote verbouwingen of investeringen. Plug en play!


Slalom is een Italiaanse fabrikant in akoestische systemen. De focus op design, innovatie, en duurzaamheid is wat dit merk zo uniek maakt. De geluidsabsorberende producten van slalom bevorderen concentratie, productiviteit, en comfort, zowel mentaal als fysiek: ze zorgen ervoor dat iedere (kantoor)ruimte kan worden ervaren als een vriendelijke omgeving waar werkplezier centraal staat. Verschillende spraakfrequenties die op werkplekken, vergaderzalen, enzovoort worden geregistreerd, kunnen namelijk ernstige ongemakken en pathologische stoornissen veroorzaken als ze niet goed worden ‘behandeld’. Een goede akoestiek zorgt voor gemotiveerde medewerkers met minder stress. Slalom heeft daarom een wereld aan akoestische oplossingen ontwikkeld, echt álles is mogelijk – kijk snel verder.


Antibacteriële panelen
Aangezien het coronavirus nog wel even onder ons zal blijven, blijft ook hygiëne op kantoor zeer belangrijk. Hiervoor heeft Slalom een behandeling ontwikkeld welke akoestische schermen bacterie- en schimmelvrij maakt en houdt. Door een antibacteriële behandeling zijn deze panelen goed voor de gezondheid. 

Leven en werken in een gezonde omgeving is ontzettend belangrijk. We spenderen namelijk 90% van ons leven binnen, waarvan ruim 30% op het werk. De voornaamste bron van vervuiling in gesloten ruimtes komt door bacteriën en schimmels welke door de lucht zweven. Deze hebben allemaal consequenties op onze stemming, productiviteit, en gevoel, maar kunnen ook leiden tot serieuze allergieën en zelfs astma.

Het coronavirus heeft het belang van hygiëne op de werkvloer volledig teruggebracht. Hierom heeft Slalom een collectie ontwikkeld welke bestaat uit antibacteriële deeltjes. Met een speciale behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van zilverionen, worden schimmels of andere bacteriën direct uitgeschakeld. Hierdoor worden panelen continu volledig gedesinfecteerd. De behandeling zorgt er dus voor dat de panelen antibacterieel, anti-geur, en anti-statisch worden - aan de panelen zelf is overigens niet te zien dat deze zijn behandeld, dit is volledig onzichtbaar. Dit betekent dat de panelen kunnen worden gebruikt voor ontzettend veel verschillende doeleinden, zoals, naast kantoren, ook scholen en restaurants. 


 

Thuiswerken wordt weer deels verruild voor kantoor
Ben jij al klaar om terug te gaan naar kantoor? De afgelopen weken hebben we met zijn allen veel op afstand van elkaar gewerkt. De een thuis, de ander op kantoor, maar de behoefte om met elkaar in contact te staan is sterker dan ooit. Goed contact met elkaar, vanaf verschillende fysieke locaties, of 'gewoon' op anderhalve meter van elkaar.

Nu we allerlei nieuwe technologieën hebben geïntegreerd om zo goed mogelijk op afstand samen te werken, worden ook andere aspecten van deze nieuwe manier van werken belangrijk. Zorg dus dat je kantoor over de meest optimale akoestische condities beschikt, zodat de dagelijkse (Zoom) meetings zo soepel mogelijk verlopen!

De producten van Slalom zijn uiterst geschikt om kantoorruimtes optimaal in te richten op deze nieuwe vorm van akoestiek. Door het flexibele karakter van dit merk kunnen plafonds, wanden, of ruimteverdelers makkelijk worden verplaatst of vervangen, inspelend op de actuele omstandigheden. Hiernaast is de opbouw van Slalom-panelen multifunctioneel. Dit betekent dat het kliksysteem van ieder paneel zowel geschikt is voor een plexiglas-plaat, welke kan worden gebruikt in tijden van corona, maar ook als een akoestisch paneel, wanneer corona-proof panelen in de toekomst wellicht niet meer nodig zullen zijn. 

     


Haal met Slalom de natuur naar binnen
Met Slalom kun je de natuur naar binnen brengen! Het unieke van Slalom is dat deze akoestische oplossing niet alleen te vinden is in wanden of plafonds, maar zelfs in kussens, stoelen, en zelfs planten! Slalom heeft een ontzettend breed assortiment aan producten, welke kunnen worden gebruikt zonder grote verbouwingen of investeringen te hoeven doen. Panelen zijn gemakkelijk en snel te plaatsen, en de business kan ondertussen natuurlijk gewoon doorgaan. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is te maken met Slalom. Plug en play! Daarnaast zorgen wij door te kiezen voor de juiste print voor een belangrijke bijdrage aan de look en feel van uw (kantoor)ruimte. Elke gewenste vorm of print is mogelijk. Dus, ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing op maat. Wij komen graag langs om jouw akoestiek inzichtelijk te maken - en kunnen niet wachten jouw verwachtingen te gaan overtreffen. 


Wil je meer weten over Slalom, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende producten? Bekijk dan de website slalom-design.nl

   


 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief