ONZE NIEUWE SHOWROOM IS GEOPEND!Ja ja... daar is 'ie dan eindelijk in volle glorie: onze gloednieuwe, verbouwde kelder! Al doet dat woord de ruimte inmiddels niet voldoende eer meer aan!

Afgelopen jaar hebben wij onze kelder omgetoverd tot showroom, vergaderlocatie, kroeg, ontmoetingsplek en inspiratielocatie. Alles in één. Bijzondere (akoestische) materialen in samenwerking met meerdere architecten en designers om alle mogelijkheden die wij aanbieden te kunnen laten zien. En - uiteraard - om #teamamb een werkplek om van te dromen aan te kunnen bieden.

Wat zijn we megatrots op het eindresultaat wat we samen met het hele team hebben gerealiseerd! We hopen dat we in 2022 zoveel mogelijk gebruik kunnen gaan maken van deze inspirerende ruimte.

Kun je niet wachten tot de maatregelen versoepeld worden? Uiteraard ben ej welkom voor een prive-rondleiding - neem van tevoren even contact met ons op. 

Met dank aan o.a. OneEightyOneKING KONGSSLALOM Acoustic & Partition SystemsBarrisol Normalu SAS - Official en Alphenberg Leather voor dit fantastische eindresultaat.


<< TERUG
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief