Creating acoustics x amb @ ehv

In samenwerking met Broeinest EHV organiseerden we een een akoestische workshop. Op dinsdag 17 september maakten de aanwezigen architecten kennis met de wereld van high-end akoestisch design, in Broeinest EHV.

Wat doet geluid als reactie op bepaalde materialen? Hoe beïnvloed je de akoestiek in een ruimte en welke technische aspecten komen hierbij kijken?

Allereerst nam Joris Luijten, akoestisch specialist, ons mee in de wereld van geluid.
Hierna stelde Martijn Buijtels  de architecten voor aan een nieuwe fabrikant; Forté. Binnen het concept van Forté zijn de akoestische oplossingen eindeloos en maak kennis met de wereld van high-end akoestisch design. Door een custom-made programma met een basis collectie, ontworpen door en voor architecten/ontwerpers. Om alle ideeën direct in de praktijk te brengen, volgde een workshop ‘Creating Acoustics’. Op basis van de inspiratie, voorbeelden en technische kennis, staken we de handen uit de mouwen en ontwierpen we een eigen akoestische oplossing.

Denk aan een wandpaneel, lamp of plafondoplossing, afhankelijk van jouw praktijkvoorbeeld of vragen van jouw opdrachtgever of project als uitgangspunt. Tijdens dit ontwerpproces kregen de architecten direct advies en ondersteuning van onze experts. Aan het einde van deze sessie bekeken en toetsen we gezamenlijk de ontwerpen, zodat ze voortaan voor ieder project een passende akoestisch oplossing op maat kunt creëren. Als klap op de vuurpijl kozen de heren ook nog een ontwerp die zal worden opgenomen in de basiscollectie van Forté. 

Neem contact op met onze experts voor vrijblijvend meer informatie.


<< TERUG
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief