Johan Paridaans 

Wie is Johan?


Johan is projectleider bij AMB. Daarnaast vervult hij, wanneer het nodig is, de rol als werkvoorbereider. Zijn sterke punten zijn: gemakkelijk in de omgang, technische inzichten, flexibel en dat Johan oprecht is naar zowel de klant als zijn collega’s. Na zijn middelbare school is hij aan de slag gegaan bij een afbouwbedrijf in Eindhoven (SRA). Daar heeft hij ervaring kunnen opdoen als plafond- en wanden monteur, calculator en hoofd bedrijfsbureau.

Waarom Akoestiek Montage Brabant?
“Na zoveel jaar bij dezelfde baas te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Ik zocht een bedrijf waar ik geleidelijk kon doorstromen naar projectleider, waar de sfeer gemoedelijk was en waar de projecten uitdagend waren. Martijn Buijtels kwam op het juiste moment en heb er tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van.”

Wat zijn je hobby’s?
“Ik woon in Netersel (dichtbij Bladel) samen met mijn vrouw en een kind van een jaar. Verder ben ik redelijk sportief aangelegd en op zondagmiddag kun je me in veel gevallen op het voetbalveld vinden. Daarnaast vind ik het heerlijk om met de hond door de bossen te lopen. In de weekenden pakken we op zijn tijd een pilsje en zijn we vaak op zoek naar de gezelligheid.“

Johan Paridaans