Kantoor NS Eindhoven

In samenwerking met COARE Realisatie heeft AMB bij het Kantoor van NS in Eindhoven weer een prachtig resultaat neergezet. De wens van de opdrachtgever was een kantoorgebouw dat niet anoniem en somber is, maar een gebouw waarin het hele jaar door fijn kan worden gewerkt. Met een goede akoestiek, een optimale luchtkwaliteit, een eigentijds gezicht, en afwisseling in kleur en licht. Wij zijn er samen met de opdrachtgever in geslaagd om de werkomgeving aan het goede humeur van de mensen aan te passen. 

Tijdens dit mooie project is AMB een hoop uitdagingen aangegaan, en met succes. Aangezien de dienstregeling van de NS vanuit dit kantoor wordt geregeld, was het namelijk cruciaal dat de dienstverlening gedurende de verbouwing ten alle tijde door zou gaan. Deze logistieke uitdaging maakte dit project ontzettend interessant en gecompliceerd. Gedurende de verbouwing is het gehele pand gerenoveerd, en na een jaar volledig nieuw opgeleverd. AMB heeft hiet onder andere systeemplafonds, metal studwanden, en glaswanden geplaatst.

Door de soepele samenwerking tussen alle partijen is het project hoogwaardig en naar alle tevredenheid van de eindklant gerealiseerd. Nog altijd geniet het NS-kantoorpersoneel iedere dag van een optimale akoestische omgeving!

Bouwpartners:
Opdrachtgever: NS
Architect: Coare
Aannemer: Coare
Fabrikant akoestische doeken: Maars, Eurocoustic Tonga
Montagebedrijf: Akoestiek Montage Brabant