Wij een nieuwe collega monteur,
jij € 1.000*!

Help ons bij onze zoektocht naar versterking van ons unieke afbouw monteursteam aan professionals. Draag iemand voor en je verdient €1.000*!
 
Mooie uitdagende projecten realiseren is het liefste wat wij doen. Onze nieuwe collega gaat schitterende nieuwe projecten realiseren zoals, bioscopen, stations, restaurants et cetera.

Beloon jezelf nu! Ken jij degene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Twijfel niet en stuur zijn/haar vraag/CV naar: bert@amb-design.nl. Of bel je liever? Dat mag natuurlijk ook! 0497 38 85 10

Bekijk hier de vacature: AFBOUW MONTEUR 

*Spelregels

Ben jij ambassadeur, dan geldt:
Draag jij een kandidaat aan, dan dien jij jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres én de naam, het telefoonnummer en/of het e-mailadres van degene die je voordraagt te mailen naar bert@amb-design.nl. Vermeld ook jouw relatie met hem of haar. Degene die je aandraagt dient de normale sollicitatieprocedure te doorlopen, die onder meer bestaat uit het versturen van een CV, een motivatiebrief en het voeren van gesprekken. Nemen we degene aan die jij voordraagt en is hij/zij 2 maanden succesvol in dienst bij Akoestiek Montage Brabant? Dan ontvang jij de beloning van € 1000,00 bruto. Alleen degene die de kandidaat als eerste per e-mail bij Akoestiek Montage Brabant meldt komt voor de beloning in aanmerking.
Heb jij iemand voorgesteld, houd er dan rekening mee dat wij om privacy redenen geen mededelingen aan je doen over het verloop van de sollicitatieprocedure. Alleen als degene is aangenomen die jij voorgedragen hebt, ontvang jij van ons bericht.

Algemene spelregels:

Degene die je voordraagt mag op het moment van voordragen niet werkzaam zijn of recentelijk werkzaam zijn geweest bij Akoestiek Montage Brabant.
Uitsluitend bij Akoestiek Montage Brabant ligt het besluit om jou of degene die je hebt voorgedragen al dan niet uit te nodigen voor een eerste of tweede gesprek.
Bruto houdt in dat jij het volledig bedrag gestort krijgt op je rekening en jij zelf verantwoordelijk bent voor de eventuele opgave hiervan bij de Belastingdienst.
Werving-, selectie-, detachering– of uitzendbureaus zijn uitgesloten van deze actie . Acquisitie en/of tussenkomst naar aanleiding van deze actie wordt niet op prijs gesteld.<< TERUG