Projecten in goede banen leiden, daar word jij blij van.

Als junior projectleider bij AMB ben jij verantwoordelijk voor onze projecten op het gebied van afbouw en akoestiek. Je komt op te gekke locaties, wij werken onder andere voor Pathé, het Rijksmuseum, maar ook luxe particuliere woningen, restaurants en kantoorpanden maken wij hip en akoestisch. Jij levert graag topkwaliteit, denkt in oplossingen, houdt van creatief design en stimuleert anderen vanuit nature. Jouw startpunt is Bladel, hier zit ons kantoor gevestigd.

Dankzij jou worden onze projecten goed georganiseerd en is iedereen continu op de hoogte. Monteurs kunnen met vragen bij jou terecht en klanten komen bij jou voor advies en afstemming. Je bent aanwezig bij bouwvergaderingen, zorgt voor een goede planning, stemt het financiële plaatje af en schakelen tussen projecten gaat jou goed af. Van begin tot eind ben jij betrokken. Wanneer het ene project is afgerond, is er tijd om trots te zijn en ga je weer door naar de volgende uitdaging. Je komt op supertoffe locaties en je bent de spil tussen alle partijen. Geen dag zal hetzelfde zijn!

Wij zoeken een betrokken en communicatief vaardige projectleider, die beschikt over:
⦁    minimaal MBO diploma met technische achtergrond;
⦁    goede computervaardigheden;
⦁    in het bezit van rijbewijs B, aanvullend is rijbewijs E ook handig;
⦁    ervaring in de afbouw is een pré;
⦁    een Kempische mentaliteit: hard werken, maar zeker ook plezier maken.


Dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten die ook bij deze functie passen en heb jij zin om dagelijks met veel plezier bij ons te komen werken? Kom ons dan overtuigen!

Wat krijg jij van ons?
⦁    werkplezier en vertrouwen, een uitdagende functie met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot senior projectleider;
⦁    een auto van de zaak, zodat jij van project naar project kunt rijden;
⦁    een mobiele telefoon en laptop, het is handig als jij overal kunt werken; 
⦁    teamuitjes die je niet wilt missen, waar ook jouw partner welkom is;
⦁    vrije tijd: maar liefst 25 vakantiedagen en 10 atv-dagen;
⦁    en natuurlijk een mooi salaris, tussen de € 2500 en € 3500.

Solliciteren doe je door je motivatie en CV te mailen naar info@amb-design.nl, t.a.v. Dorien Beelen. Mocht je vragen hebben, bel ons dan gerust op 0497-388510.
Vacature junior projectleider (32-40 uur)