Michael 10 jaar in dienst

Als jonkie kwam hij binnen en hij is altijd blijven plakken.

De tijd vliegt, dat is gebleken. Michael is namelijk al 10 jaar in dienst bij AMB!
Hij loopt al 12,5 jaar rond bij AMB, waarvan 10 jaar officieel in loondienst. Na zijn functie als calculator/werkvoorbereider is hij intern doorgegroeid tot hoofd bedrijfsbureau. Inmiddels is hij trotse papa en combineert hij zijn baan met zijn gezinsleven. 
Bij AMB is hij trots op het project Lincoln. Naast de afbouw mocht hij hier ook engineering doen voor de petfelt parasols. Deze waren terug te zien op tv, namelijk bij het programma Design Secrets op SBS6.

Wij stelden Michael nog een aantal vragen over zijn tijd binnen ons bedrijf:

Kun je een werkdag omschrijven?
Elke werkdag is anders door de vele projecten en verschillende producten en diensten van AMB.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?
Ik vind het vooral leuk dat de afbouw heel dynamisch is en dat we continu blijven verbeteren en vernieuwen. Daardoor leren we nog steeds iedere dag nieuwe dingen.

Wat is het grappigste wat je bij AMB hebt meegemaakt?
Dat Jos zijn bus voorbij kantoor liet rollen en dat we er samen achteraan renden. Jos stond aan mijn bureau en ineens zag ik in mijn ooghoek een bus zonder chauffeur voorbij komen. Zonder na te denken renden we samen naar buiten, Jos sprong erin en trok aan de handrem. De bus belandde in het weiland en wij zien het nog steeds voor ons als we eraan terugdenken. Het moet er wel heel grappig uitgezien hebben!

Als jij jouw werkgever in één zin zou mogen omschrijven, wat zou die zin dan zijn?
Gepassioneerde ondernemers die gespecialiseerd zijn in de afbouw en hoogwaardige akoestische producten.