Duurzaamheid

AMB is altijd op zoek naar nog betere duurzaamheid. Samen werken we aan een betere wereld!

Wij kijken naar de materialen die we gebruiken en streven naar herbruikbare en herplaatsbare opties. Zo halen we producten uit de markt terug en maken er nieuwe akoestische producten van. Op die manier geven we deze materialen een tweede leven en verminderen we onze impact op het milieu.

Daarnaast werken we nauw samen met andere fabrikanten. We geloven in de kracht van samenwerking en verwerken hun restafval tot iets moois, zoals bijvoorbeeld afvalleer. Door deze samenwerkingen dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we de hoeveelheid afval die op onze planeet terechtkomt.

Maar daar houdt het niet op. We blijven altijd op zoek naar nieuwe biobased materialen, zoals mycelium. Onze innovatieve materialen zijn afkomstig uit de natuur en hebben een minimale impact op het milieu. Door te blijven innoveren en te investeren in duurzame alternatieven, streven we naar een toekomst waarin we onze planeet beschermen en behouden voor toekomstige generaties.

Laten we samen bouwen aan een betere wereld! Samen met AMB kun jij duurzaamheid naar een hoger niveau tillen. Doe met ons mee en laten we samen een positieve impact maken!

 
Duurzaamheid en circulariteit