Buurman en Buurman: twee projecten, één adres

De Veer montage & marv webdesign

Een verbeterde akoestiek op kantoor, dat was de wens van de klant. Wij denken hierin graag mee, in samenspraak met deze klanten hebben wij gekozen voor diverse materialen. Hierbij is gekeken naar de huisstijl van beide organisaties, wat resulteerde in mooie lederen plafondeilanden en verder veel zwart-wit:

★ Vier strakke, vierkante plafondeilanden. Hierbij is gekozen voor zwart PETAC, welke met leer van Alphenberg zijn afgewerkt. De kleur Clay uit de boxer collectie geeft een speels effect, omdat meerdere kleurtinten bij elkaar in één eiland terug te zien zijn. Dit alles is bij ons in huis op maat gesneden met onze CNC machine.
★ Een witte schuin aflopende balk op kantoor hebben wij bekleed met zwart PETAC en hiermee hebben wij de balk door de gehele ruimte op dezelfde hoogte kunnen maken.
★ Zowel bij De Veer als bij Marv hebben wij het logo verwerkt in de achterwand. Voor de achterwand gebruikten we zwart PETAC en het logo maakten we met wit PETfelt. Vanuit ons kantoor is het design opgemaakt en dit werd vervolgens netjes uitgesneden om het op de achterwand te kunnen bevestigen.
★ Ook hebben we een grill toegepast in een achterwand, hiervoor is zwart petfelt gebruikt. Ook dit is allemaal op maat gesneden met onze CNC machine. Om het werk op locatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn de grill elementen zo veel mogelijk in onze werkplaats in elkaar gezet. Op locatie hoefden deze enkel nog in de achterwand gemonteerd te worden. Met een uitsnede rondom tv en airco, zodat deze verwerkt konden worden in de wand.