Gemeentehuis Maashorst in Uden

Gemeentehuis Maashorst in een nieuw jasje

Dit mooie project in Uden is in de afrondende fase. Luuk is vanuit AMB druk bezig met de laatste puntjes op de i. In samenwerking met onze opdrachtgever BAM Bouw en Techniek en architect Thomas Architecten mochten wij dit gemeentehuis in een nieuw jasje steken.

In de raadzaal en onder de loopbrug is er een PET Felt lamellenplafond van Hunter Douglas Architectural Nederland gerealiseerd. Een prachtig visueel resultaat.

De plafondeilanden Solo en Solo Matrix van Saint-Gobain Ecophon Nederland hangen te pronken op het publieksplein, in de vergaderruimte, in het kantoor van de wethouders en in het werkcafé. De wanden in het complete pand zijn bekleed met vescom lani van Vescom B.V.. Met zo’n 800m2 van dit stof in diverse kleurstellingen, kleedt dit het geheel warm aan.

De systeemplafonds die we in samenwerking met Rockfon geplaatst hebben, zijn uitgevoerd in wit en in de kleuren Seaweed, Scarlet en Ebony. Allen passend bij het interieur.

Ook zien we in dit project zo’n 240 m2 bedrukte akoestische textielwanden van Van Straaten Group terug, meerdere ruimtes zijn hier prachtig mee aangekleed.

Trots op dit project tot nu toe, kijken we uit naar het complete totaalplaatje!