Samenwerking met Alphenberg Leather

samenwerking met alphenberg leather

Leer en akoestiek: een onverwachte maar unieke oplossing.

Wij hebben nieuws! Sinds medio 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met Alphenberg Leather. Hoogwaardig leren interieuroplossingen die wij hebben gecombineerd met akoestiek. Dit idee stond al eind 2020, maar de uitwerking was allerminst gemakkelijk. Want hoe zorg je dat leer akoestisch wordt?

De afgelopen maanden stonden dus in het teken van testen, testen, testen. Want wat is de akoestische waarde van leer? En hoe kunnen wij dit materiaal op zo'n manier toepassen, dat het de akoestiek in een ruimte gaat verbeteren? Met de juiste innovaties is dat gelukt: akoestisch leer in samenwerking met Alphenberg Leather is een feit.

Naast het akoestisch optimaliseren van ruimtes, is het voor ons namelijk ook altijd een uitdaging om die akoestische elementen tot een ware eye-catcher te maken. Het resultaat daarvan is met dit product ver boven de verwachtingen uitgestegen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor akoestisch leer in jouw woning, restaurant, kantoor of andere ruimte? Neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag alles over...