Wist je dat.. wij erkend leerbedrijf zijn én Teun op deze manier bij ons begonnen is?

Welkom Teun!

Jonge vakmensen op onze werkvloer, daar worden wij blij van. Teun de Kort loopt vanaf april stage bij ons, vanuit zijn BBL entreeopleiding.  Hij heeft als doel om later de overstap te kunnen maken naar meubel-/interieurbouwer. Daarna is hij klaar om op zoek te gaan naar een leuke baan.
We laten Teun graag wat meer vertellen:

Kun je wat vertellen over jezelf en hoe je bij AMB terecht gekomen bent?
Ik ben Teun, 17 jaar oud kom uit Bladel. Ik ga in mijn vrije tijd graag voetballen, naar de sportschool en een avondje uit met vrienden. Ik ben bij AMB terecht gekomen, doordat ik met andere mensen ben gaan praten over mijn zoektocht naar een bedrijf. AMB kwam toen ter sprake. Ik bekeek de website en werd enthousiast van de dingen die ze maken. Ik heb ze gebeld en nu ben ik hier.  


Hoe ziet de opdracht vanuit je stage eruit?
De stage is erop gericht om te leren om opdrachten onder begeleiding uit te voeren en uiteraard om het vak te leren. Aan het einde van mijn stage heb ik vanuit school een opdracht om een video te maken met betrekking tot de werkzaamheden die ik bij AMB gedaan heb en wat er allemaal bij komt kijken in dit proces.


Welke opleiding doe je nu?
Momenteel doe ik de BBL entreeopleiding. Dit is een eenjarig traject waarin ik mezelf klaarstoom voor het werkleven, zodat ik later een BBL opleiding kan gaan doen. Hierna wil ik doorstuderen naar meubel/interieurbouwer niveau 2.


Wat spreekt jou aan bij AMB, wat lijkt jou zo leuk hier?
Ik ben echt binnen gekomen in een warm nest. En natuurlijk het werk wat jullie hier maken en de dingen die ik mag doen. In een paar weken heb ik al verschillende mooie werken mogen zien, zoals een thuisbioscoop en een Pathé.


Wat hoop je te kunnen doen en leren bij AMB?
Als monteur de werkzaamheden uit kunnen voeren die hier gedaan worden. Alles wat ik zie wil ik graag leren, ook al duurt het nog lang voordat ik het kan.

Wij zijn trots met onze titel erkend leerbedrijf en hopen hiermee mooie kansen te kunnen bieden aan gemotiveerde studenten. Extra handen die hopelijk in de toekomst ons bedrijf nog mooier mee mogen maken!