Philips GPS100 plafondsysteem

PHILIPS GPS100 plafondsysteem

Philips heeft in de loop der jaren vele plafonds gerealiseerd met een eigen ontworpen systeem waarin AMB en Philips zeer nauw samenwerkten.
Inmiddels heeft Akoestiek Montage Brabant het gehele assortiment van Philips overgenomen en levert en/of monteert het systeem door heel Nederland en België.

Aluminium draagstructuur voor systeemplafonds

Een GPS100 plafondsysteem is een ophangconstructie bestaande uit mat-witte aluminium profielen en bandrasters. De constructie dient als draagstructuur voor plafondpanelen, verlichtingsarmaturen, luchttoevoerelementen en andere technische voorzieningen. GPS100 is een half-verdekt plafondsysteem. Dat wil zeggen dat alleen de hoofdprofielen en randprofielen in het zicht blijven. Alle andere profielen (tussenprofielen) worden door plafondpanelen afgedekt.

Flexibel, maatvast stramien

De hartafstand van de profielen kan perfect worden afgestemd op het stramien van het bouwwerk. Dit betekent dat de vlakverdeling van het plafond altijd keurig correspondeert met het stramien van de gevels. Anderzijds is het een systeem met een zeer strakke maatvoering. De toleranties zijn minimaal zodat ook bij uitgestrekte plafondvlakken een grote maatvastheid wordt gewaarborgd.

Schroefvrije verbindingen

Afgezien van de bevestigingen aan het bouwplafond en langs de buitenwanden passen alle onderdelen schroefloos in elkaar. Uitgekiende verbindingen besparen veel tijd en moeite. Alle tussenprofielen sluiten in één horizontaal montagevlak tegen elkaar. Deze constructie maakt dat plafondpanelen keurig strak en vlak op elkaar aansluiten. Dankzij de strakke maatvoering zijn de plafondpanelen gemakkelijk te plaatsen en de verwijderen. Technische voorzieningen boven het plafond blijven daardoor goed toegankelijk.Vraag uw vrijblijvende offerte aan of voor meer informatie neem contact met ons op.

Brochure GPS100 AMB plafondsysteem