Barrisol Arcolis

Arcolis® bestaat uit akoestische panelen en baffles. De panelen zijn gemaakt om aanpasbaar te zijn aan alle mogelijkheden, de brede lijn van Arcolis® panelen zijn toepasbaar in alle ruimtes die akoestische aanpassingen nodig hebben. Het frame is gemaakt van een aluminium structuur en bedekt met een kleur naar keuze; het bevat hoogwaardige isolatie materiaal dat ongewild geluid absorbeert. De vorm en grootte zijn verkrijgbaar in alle soorten. 

De akoestische panelen zijn beschikbaar in 50 verschillende kleuren, van de felste tot de zachtste kleuren. Onze kleurdesigner heeft een palet van verschillende gecreëerd dat kan worden aangepast aan alle decoratie schema's. We hebben klassieke en tijdloze kleuren samengebracht.
Door een breed scala aan kleuren aan te bieden, verbeterd Arcolis® niet alleen de akoestiek in elke ruimte, maar ook laat het de ruimte meer op leven.

Wilt u meer informatie over Barrisol Arcolis? Bekijk dan onze nieuwe website spanplafond-design.nl. Op deze website vindt u alle informatie over onze Barrisol producten. Daarnaast kunt u op deze website ook meer foto's bekijken om u te laten inspireren voor uw eigen project of woning.

Eenzijdige Arcolis® frame

  

 

Dubbelzijdig Arcolis® frame