Barrisol spanplafonds & wanden

Akoestiek Montage Brabant (AMB) is officieel partner van Barrisol in Nederland. Dit betekent dat we door Barrisol geselecteerd zijn om hun product te mogen leveren én monteren. Bij AMB hebben we technische en commerciële trainingen gevolgd om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en verder van dienst te kunnen zijn.
 

AMB & Barrisol Nederland 

Barrisol wand- en spanplafonds vormen de top in de markt. De folies bieden de mogelijkheid tot het creëren van super strakke wanden en plafonds. Wanden en spanplafonds die ook na jarenlang intensief gebruik nog even strak zijn. Daarnaast zijn ze ook op elk moment eenvoudig aanpasbaar. Barrisol onderscheidt zich door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van geluidsreductie. Barrisol is licht in gewicht, flexibel en volledig recyclebaar.
 

Barrisol, uw sfeerrijke visitekaartje 

De licht doorlatende Barrisol wand- en plafondsystemen maken het mogelijk om elke ruimte haar eigen sfeer te geven. Van rustig tot zeer bruisend, van dynamisch tot sjiek. Er zijn onbeperkt creatieve mogelijkheden. Het unieke van het Barrisol is, dat alle wanden en plafonds elk moment aangepast kunnen worden. De LED-verlichting wordt boven de transparante folie gemonteerd, zodat u wel het feeërieke voordeel van het licht heeft, maar geen elementen die het plafondbeeld verstoren. 

Licht of juist levendig, warm en sfeervol: het kan allemaal met Barrisol. Het plafond is ook te gebruiken als wan- en lichtstaat. Het is zelfs mogelijk om foto's of videobeelden te projecteren op de Barrisol folie. U creëert een dynamische omgeving, waarvan de mogelijkheden onbeperkt zijn. Hiernaast is Barrisol scheurvast, antistatisch, gemakkelijk te reinigen, nauwelijks ontvlambaar, 100% recyclebaar én krijg je een volledig strakke wand of plafond. 
 
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief