Barrisol spanplafonds & wanden

AMB is officieel partner van Barrisol in Nederland, wereldleider op het gebied van akoestische spanplafonds, -wanden en 3D oplossingen. Een akoestisch spanplafond van Barrisol creëert de mogelijkheid van een ongekend strakke afwerking, welke ook na jarenlang intensief gebruik nog even strak als geluidsbestendig zijn. Ook zijn alle producten licht in gewicht, flexibel, eenvoudig aanpasbaar en volledig recyclebaar. 
 

Spanplafond-design.nl

Met inmiddels ruim 500 geplaatste spanplafonds in Nederland en België, hebben wij besloten een speciale website te wijden aan spanplafonds. Neem een kijkje op www.spanplafond-design.nl en laat je volop inspireren en informeren over alle mogelijkheden van de Barrisol spanplafonds!
 

AMB & Barrisol Nederland 

Barrisol wand- en spanplafonds vormen de top in de markt. De folies bieden de mogelijkheid tot het creëren van super strakke wanden en plafonds die ook na jarenlang intensief gebruik nog even strak zijn. Daarnaast zijn ze ook op elk moment eenvoudig aanpasbaar. Barrisol is licht in gewicht, flexibel en volledig recyclebaar.

De licht doorlatende Barrisol wand- en plafondsystemen maken het mogelijk om elke ruimte haar eigen sfeer te geven. Er zijn onbeperkt creatieve mogelijkheden.  Hiernaast is Barrisol scheurvast, antistatisch, gemakkelijk te reinigen, nauwelijks ontvlambaar, 100% recyclebaar én krijg je een volledig strakke wand of plafond. Lees hier over alle voordelen van een spanplafond. 
 
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief