Barrisol spanplafonds & wanden

Akoestiek Montage Brabant (AMB) is officieel partner van Barrisol in Nederland. Dit betekent dat we door Barrisol geselecteerd zijn om hun product te mogen leveren én monteren. Bij AMB hebben we technische en commerciële trainingen gevolgd om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en verder van dienst te kunnen zijn.
 

AMB & Barrisol Nederland 

Barrisol wand- en spanplafonds vormen de top in de markt. De folies bieden de mogelijkheid tot het creëren van super strakke wanden en plafonds. Wanden en spanplafonds die ook na jarenlang intensief gebruik nog even strak zijn. Daarnaast zijn ze ook op elk moment eenvoudig aanpasbaar. Barrisol onderscheidt zich door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van geluidsreductie. Barrisol is licht in gewicht, flexibel en volledig recyclebaar.
 

Onbeperkte creatieve oplossingen

Barrisol biedt onbeperkte mogelijkheden die de grenzen van de creativiteit kunnen vastleggen én verleggen. Organische of gebogen vormen, golvingen of gewelven, zelfs meer traditionele vormen, met Barrisol kan men vrij ontwerpen en ideeën realiseren. Klassieke plafondoplossingen met technische karakteristieken of ongelimiteerde creatieve uitdagingen.
 

Barrisol, uw sfeerrijke visitekaartje 

De licht doorlatende Barrisol wand- en plafondsystemen maken het mogelijk om elke ruimte haar eigen sfeer te geven. Van rustig tot zeer bruisend. Van dynamisch tot sjiek. Maar het unieke van het Barrisol is, dat alle wanden en plafonds elk moment aangepast kunnen worden. De LED-verlichting wordt boven de transparante folie gemonteerd, zodat u wel het feeërieke voordeel van het licht heeft, maar geen ornamenten of elementen die het plafondbeeld verstoren. 

Diffuus licht of juist levendig, warm en sfeervol! Het kan allemaal met Barrisol. Het plafond is ook te gebruiken als wan- en lichtstaat. Het is zelfs mogelijk om foto's of videobeelden te projecteren op de Barrisol folie. U creëert een dynamische omgeving, waarvan de mogelijkheden onbeperkt zijn. Het maakt het Barrisol systeem zeer geschikt voor musea, horeca, beurzen, tentoonstellingen enz. Ook is het mogelijk om met daglichtsensoren de sterkte van het lichtplanfond te variëren. 

Barrisol: Een architectonisch hoogstandje


De elasticiteit van Barrisol biedt interieurarchitecten de kans om volledig 'Out of the box' te denken en hun optimale creatieve vrijheid te etaleren. Alles is mogelijk. Holle en bolle wanden of golvende en gedraaide plafonds, niets is onmogelijk. Barrisol is - zeker in combinatie met bedrukking en/of verlichting - het ideale product voor standbouw, etalages en showrooms. Ook kunnen de Barrisol wanden en plafonds 3D architecturale vormen en volumes worden gecreëerd. 

 
Belangrijke grootmeesters in de architectuur hebben om deze reden reeds met Barrisol gewerkt:
Peter Eisenman, Jean Nouvel, Norman Foster, Stark, Herzog & De Meuron, Ora Ito, Moshe Safdie en Massimiliano Fuksas.
 

Onderscheidende kernmerken van Barrisol:

- Optimaal flexibel
- Demontabel
- Elastisch 
- Scheurvast 
- Antistatisch en daarmee stofvrij
- Gemakkelijk te reinigen
- Nauwelijks ontvlambaar (B1) 
- Licht in gewicht
- 100% recyclebaar en milieuvriendelijk
- Barrisol zorgt voor een 100% strakke wand- of plafond 


Vraag uw vrijblijvende offerte aan of voor meer informatie neem contact met ons op.
 

 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief