De toekomst: duurzaamheid en natuurinclusief ontwerpen

Samen nieuwe akoestische designs maken.

Het was een inspirerend samenkomen van architecten en designers bij AMB. Samen kijken naar de toekomst, naar duurzaamheid en natuurinclusief ontwerpen.

Martijn Buijtels, Martin Buijtels (The Dutch Wave) en Bas Boerboom (Boerboom Hout Groep) wisten in samenwerking met het Broeinest een inspirerende middag te verzorgen en restaurant Crijns liet ons genieten van een heerlijke barbecue.

Martin nam ons mee in de wereld van natuurinclusieve architectuur. Moeder natuur heeft voor ons alles al uitgevonden, laten we hier samen gebruik van maken. Werken en wonen in een natuurrijke omgeving laat ons bloeien en groeien, hier zijn gave projecten mee te realiseren als we denken en werken met de natuur als inspiratiebron.

Bas presenteerde vanuit zijn missie "Creativiteit & inventiviteit laten opleven in hout". Er zijn veel mooie oplossingen met hout, ook in dit verhaal was duurzaamheid een belangrijk onderdeel.

Naast het welbekende PETfelt, presenteerden we ook i-did. Een product met prachtige verhalen, we doken hierbij de wereld in van onder andere de Efteling en KLM. Ook presenteerden we mycelium, een biologisch afbreekbaar netwerk van schimmeldraden. Een product waar we als AMB in geloven!