Werken bij AMB

Momenteel zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider, calculator, werkvoorbereider, (ZZP-)bouwploegen en afbouw/akoestisch monteurs (in opleiding).
Denk jij de perfecte toevoeging te zijn aan ons team? Schroom dan niet en neem contact met ons op. De koffie staat altijd klaar!

Wij zijn altijd op zoek naar technisch, commercieel en/of creatief talent. 

0497 38 8510
info@amb-design.nl 
Unieke vacature - BEDRIJFSLEIDER

Unieke vacature - BEDRIJFSLEIDER

Het wordt tijd voor de volgende stap binnen onze organisatie. Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor de dagelijkse bedrijfsvoering van AMB. Iemand die zorgt voor structuur en overzicht, daadkrachtig en stressbestendig is en de ontwikkeling en (door)groei van onze ca. 20 medewerkers stimuleert.
Vacature - monteur afbouw

Vacature - monteur afbouw

Dus wil jij opscheppen over je werk en meebouwen aan bijzondere gebouwen zoals Tuschinski, RIVM, het Rijksmuseum en NS, maar draai je je hand ook niet om voor een prachtige particuliere woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Ter uitbreiding van team AMB zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Iemand die niet terug deinst voor out of the box projecten, zich thuis voelt in een groeiende en ambitieuze organisatie en zich inzet voor de totaalrealisatie van projecten.
Vacature calculator

Vacature calculator

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het calculeren van (totaal)afbouwprojecten. Je maakt op basis van de benodigde informatie een passende offerte voor de klant. Bij AMB staat de functie van calculator in het teken van afwisseling, creativiteit, en gave dingen maken.
ZZP bouwploegen gezocht

ZZP bouwploegen gezocht

Dagelijks werkt AMB aan de meest gave projecten op het gebied van afbouw en akoestiek. Denk daarbij aan bioscopen, restaurants, kantoren en luxe particuliere woningen. Willen jullie ook opscheppen over je werk en meebouwen aan de meest bijzondere gebouwen van Nederland zoals Pathé Tuschinski, het Rijksmuseum of de NS?
Werken bij AMB

Werken bij AMB - vacatures

Momenteel hebben wij meerdere vacatures open staan. Werken bij AMB staat altijd in het teken van afwisseling, creativiteit en gewoon gaaf werk maken. Werk waar je over kunt opscheppen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?