Over ons

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan onze leef- en woonomgeving. Dit betekent dat er meer behoefte is aan hoogwaardige oplossingen die de beleving van gehoor en sfeer optimaliseren. Daarom blijven wij innoveren en zijn we Top of Mind bij bestaande en potentiële opdrachtgevers.

AMB bedenkt al bijna 60 jaar mooie, creatieve en vette oplossingen die de werk- en leefomgeving verbeteren. Iedereen moet zich prettig voelen in deze omgeving. AMB zorgt ervoor dat deze ruimtes uniek en onderscheidend zijn door een creatieve design oplossing in combinatie met een goede akoestiek en een perfecte afbouw: absolute totaalontzorging. Dit geeft enorm veel energie en rust! De eindgebruiker beleeft zo de ruimte waar deze voor is bedoeld.

Wij willen het verschil maken en denken in oplossingen voor de beleving en de sfeer in werk- en leefruimtes. Omdat ieder project en iedere opdrachtgever uniek is, denken wij mee in custom-made oplossingen. Dit doen we met een fantastische club medewerkers die plezier maken, onderling respect hebben voor elkaar en voor onze planeet.
We. Make. Difference.

Welkom bij AMB! Wij bieden totaalafbouw, akoestisch advies, akoestische optimalisatie en custom-made design voor o.a. kantooromgevingen, bioscopen, hospitality, scholen en luxe particuliere woningen. Omgevingen waarin iedereen zich prettig moet voelen en waar duurzaamheid en circulariteit meegenomen worden in het design.

We. Make. Difference.

We.

We.

Wat we doen, doen we samen. Alles begint bij teamwork. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen, bewezen professionals en innovatieve denkers. Vakkennis staat bij ons hoog in het vaandel, net als een no-nonsense cultuur waarin we hard werken maar ook heel hard kunnen genieten.
Make.

Make.

Wij maken vette dingen. In onze eigen werkplaats ontwerpen, produceren en monteren we veel akoestische oplossingen zelf. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze opdrachtgever zoveel mogelijk inspraak is in ieder custom-made design voor een prettige leef- en werkomgeving.

Difference.

Difference.

AMB maakt het verschil. Dat komt door onze unieke mensen, onze creatieve design oplossingen en het feit dat we alles in huis hebben. Wij regelen het, nemen de totaalregie over jouw project. Wij denken mee en schakelen onze partners in waar nodig. Altijd flexibel, duurzaam en verantwoord.
 
Missie

Missie

Wij krijgen energie van het bedenken van mooie, creatieve en vette oplossingen. Met deze oplossingen willen we iedere werk- en leefomgeving verbeteren. Wij willen de beleving van een creatief ontwerp met een goede akoestiek overbrengen aan de gebruikers. Dit doen we met een fantastische club medewerkers die plezier maken, onderling respect hebben voor elkaar en voor onze planeet.
Visie

Visie

Wij willen het verschil maken en denken in oplossingen voor de beleving van het gehoor en de sfeer in werk- en leefruimtes. Je moet je prettig voelen in deze ruimtes die uniek en onderscheidend zijn door een creatieve design oplossing in combinatie met een goede akoestiek. Dit geeft energie en rust. AMB blijft innoveren en is Top of Mind bij bestaande en potentiële opdrachtgevers.

Onze kernwaarden

  • partnerschap
  • gezelligheid en humor
  • creatief en oplossingsgericht