Project in beeld: Frame Offices

Een centrale flexwerkplek met uitstraling.

Bij Frame Offices in Utrecht hebben wij mee mogen werken aan de renovatie van het kantoorpand. Omdat zij een inrichting wensten, waarin het nieuwe werken optimaal tot zijn recht zou komen, is van boven tot beneden alles vernieuwd.

Inmiddels wordt er dagelijks met plezier gewerkt in dit pand, door meerdere bedrijven die hier een kantoorruimte huren. Met een open en moderne uitstraling, waar een huislijke sfeer hangt, is het een inspirerende ontmoetings- en werkplek geworden.

In opdracht van Newkantoor mochten wij op de begane grond de metalstud wanden, het systeemplafond, de deuren en kozijnen produceren en plaatsen. Ook hebben wij glaswanden geplaatst, deze zijn geleverd door Maars Living Walls.

Centraal gelegen bevindt zich het bedrijfsrestaurant Vineyard food & drinks. Hier komen huurders samen voor een hapje en een drankje. Wij plaatsten hier de metalstud wanden, aangrenzend bevinden zich kantoren met glaswanden.

Het gehele pand is voorzien van sonorex, dit zijn geluidsschotten welke boven het plafond geplaatst worden om geluidshinder tegen te gaan.