Dorien 1 jaar in dienst

Onze bedrijfsleidster Dorien.

Vorig jaar kwam ze ons team versterken en inmiddels heeft ze haar draai helemaal gevonden bij AMB. Dorien is verantwoordelijk voor het totaalplaatje, van planning tot uitvoering. Ze is on contact met alle partijen, binnen en buiten. Het enthousiasme van Martijn over het bedrijf is aanstekelijk, ondertussen heeft ook Dorien dit helemaal te pakken. 

Ben je benieuwd wat ze het allerleukste vindt aan haar werk? Lees dan verder:

Kun je een werkdag omschrijven?
Iedere dag is anders! Dat maakt het voor mij zo'n leuke baan. Ik ga naar projecten, ben op kantoor, ik maak de planning, ben in overleg, van alles wat. Ik weet aan het begin van de dag nooit wat er allemaal gaat gebeuren.

Wat vind jij het allerleukste aan je werk?
De afwisseling en dat ik contact heb met iedereen binnen het bedrijf. Ik krijg veel energie van het optimaliseren van processen en het leidinggeven aan medewerkers. Ik heb verantwoordelijkheid voor het totaalplaatje en dat maakt dat ik continu veel afwisseling heb.

Wat zou je graag nog willen leren of doen bij AMB?
Ik zou mijn materialenkennis graag willen verbreden en ook zou ik meer willen leren over de wijze van montage. De reden hiervan is dat ik een beter beeld krijg van de werkzaamheden, ook op de werkvloer. Wat gaat er goed, waar gaan zaken mis, wat is de reden van bepaalde werkwijzen? Met meer inzicht in waar we kunnen verbeteren, kan ik nóg beter meedenken in oplossingen.

Wanneer heb je voor het laatst hard gelachen bij AMB?
Wij lachen elke dag hard! Wij hebben altijd plezier.

Als je AMB in één zin zou mogen omschrijven, wat zou die zin dan zijn?
Hard werken met veel creativiteit en gezelligheid.