Maak kennis met Luuk

Fietsend komt hij iedere dag naar kantoor.

Al ruim 3 jaar is hij bij ons op kantoor te vinden. Luuk geniet van de afwisseling in zijn werk en krijgt er energie van om samen mooie projecten te kunnen realiseren. Hij is nog lang niet klaar bij AMB en vertelt hier graag meer over:

Kun je een werkdag omschrijven?
Geen dag is hetzelfde. Mijn werk is erg dynamisch, ik schakel continu tussen projecten. De ene keer ben ik tekeningen aan het uitwerken, dan weer werkinstructies in orde aan het maken voor de monteurs, materialen aan het bestellen of AutoCAD tekeningen aan het uitwerken tot de juiste snijbestanden t.b.v. onze CNC machine.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?
Het schakelen tussen de projecten, waarbij ik in overleg met de projectleider mooie projecten mag realiseren. Ik vind dat leerzaam en interessant. Het eindresultaat is altijd zichtbaar en dat zorgt voor een moment van trots en voldoening. Werken met petfelt vind ik ook heel leuk, je kunt er steeds een nieuw ontwerp bij bedenken en uitwerken.

Wat is het mooiste werk wat je afgelopen jaar hebt mogen doen, waar je trots op bent?
URW! Een heel mooi project waarvoor ik alle werktekeningen t.b.v. de CNC heb mogen maken. Het was een complex werk door de vele rondingen. Na veel testen hebben we nu een prachtig eindresultaat.

Wat zou je graag nog willen leren of doen bij AMB?
In de toekomst zie ik mezelf graag doorgroeien naar projectleider. Dan kan ik projecten begeleiden van A tot Z, zowel vanuit kantoor als op locatie. Het aansturen en zorgen dat alles goed verloopt, deze verantwoordelijkheid lijkt me een interessante uitdaging.

Als jij jouw werkgever AMB in één zin zou mogen omschrijven, wat zou die zin dan zijn?
In twee zinnen: Een vooruitstrevend bedrijf, altijd op zoek naar oplossingen en duurzame producten. Intern worden er kansen geboden en er is ruimte voor waardering en leuke teamuitjes.