Nicole 1 jaar in dienst

Maak kennis met Nicole

Nicole heeft al al veel mogen leren en uitvoeren bij AMB. Van AutoCAD tekenen en klantcontact tot het ontwerp van onze beursstand. Ook voor ons nieuwe label akoestiek.nl is ze druk met o.a. de invulling van de nieuwe website.

Nicole is ontzettend creatief, loyaal en gezellig met haar aanstekelijke lach. We mochten haar een aantal vragen stellen, waarop zij deze antwoorden gaf:

Kun je een werkdag omschrijven?
In mijn rol krijg ik eigen projecten toegewezen, die ik van begin tot eind mag begeleiden. Zodra een opdracht bij mij terecht komt, bekijk ik eerst de planning en vervolgens start ik met de werkvoorbereiding. Dit bestaat uit een korte overdracht, eventueel ook een bezichtiging op locatie en het verzorgen van het tekenwerk in AutoCAD. Na akkoord van de klant zorg ik dat alle materialen besteld worden bij leveranciers en schakel ik intern met onze productie. Ik bewaak de kosten en ik ben continu in contact met klanten, leveranciers en collega’s.


Voel jij je fijn op je werkplek en wat vind jij het allerleukste aan je werk?
Ja zeker: we hebben een leuk team en er is een fijne, open werksfeer. Er wordt hard gewerkt en er is altijd ruimte voor een grapje. Alles kan besproken worden, ik kan er mezelf zijn en er is veel afwisseling in mijn werk.
Wat ik leuk vind aan mijn werk, is dat ik projecten van begin tot eind mee mag begeleiden, er is veel variatie en ik ben veel in contact met klanten, leveranciers en collega’s. Ik vind het fijn om creatief mee te denken en de branche waarin we werken spreekt me enorm aan: interieur en architectuur.

Wat zou je graag nog willen leren of doen bij AMB?
3D tekenen, zodat we klanten een mooie en levensechte impressie kunnen geven van het nog te realiseren project. Verder blijf ik ook graag groeien en verbeteren in mijn huidige werkzaamheden.


Wat is het allerleukste of grappigste wat je bij AMB hebt meegemaakt?
De opbouw van de beursstand. Samen met mijn collega Yvonne heb ik tranen gelachen. Om het visueel te maken: twee vrouwen op een ladder, met laser, schaar, dubbelzijdige tape en een schroefmachine in de hand. Hoe later het werd, hoe meer we de slappe lach kregen. Geen dagelijkse werkzaamheden voor ons en nadat we hier uren mee bezig waren, werden we behoorlijk melig. Daar had je bij moeten zijn ;)


Als jij AMB in één zin zou mogen omschrijven, wat zou die zin dan zijn?
Een loyale en vooruitstrevende werkgever: een plek waar naast hard werken, ook veel ruimte voor plezier en waardering is.