Hij maakt het, onze Hein

Ook wel onze chef werkplaats genoemd.

Wat zouden we toch zonder hem moeten. Hein staat dag in, dag uit, voor ons klaar. Hij maakt de mooiste producten in onze eigen werkplaats: van kozijnen en koven tot nieuwe akoestische producten van PetFELT, PETAC en leer. Vanuit het team werkvoorbereiding ontvangt hij tekeningen, waar hij mee aan de slag gaat. Zelf zagen, meten en bedenken. Ook doet hij veel samen met zijn maatje Zünd, onze CNC machine. Daar tovert hij fantastische producten uit. Allemaal custom-made, AMB producten die we vervolgens terug zien in de gaafste panden door het hele land. Dankzij Hein staat alles op tijd klaar voor onze buitendienst collega’s.

Hein woont in Bladel, is opgeleid in de richting Hout & Meubel en heeft in het verleden o.a. als meubelmaker gewerkt. Als kind wist hij al dat hij de houtbewerking in wilde en dit is nu ook onderdeel van zijn werk. Al ruim 3 jaar is hij dagelijks te vinden bij AMB. Tussen de middag fietst hij naar huis op de AMB fiets, om lekker met zijn gezin een boterham te eten. Daarna vol energie weer door; pratend, lachend en hard werkend.

Op de vraag of hij nog graag wat nieuws zou willen leren bij AMB, geeft hij als antwoord dat hij graag nóg meer kennis en expertise zou willen krijgen op het gebied van CNC. Dat betekent in de toekomst nóg meer gave producten voor AMB!