Kom jij bij ons werken?

Happy new year, happy new job!

Iedere dag met plezier naar je werk, is dat één van je goede voornemens voor 2023?

AMB breidt uit, wij zijn op zoek naar monteurs. 
Wij zoeken een enthousiaste handige Harrie, die als monteur afbouw / akoestiek mega gave projecten gaat realiseren, samen met ‘onze jongens’. Je werkt steeds op een andere locatie. Denk hierbij aan Pathé, NS, het Rijksmuseum, maar ook particuliere woningen. Allemaal bijzondere gebouwen, die jouw werkplek kunnen worden. Zeker weten dat jij na afloop steeds trots thuis komt!
Veel voorkomende werkzaamheden zijn het plaatsen van plafondeilanden, timmerwerken, textielwanden, koven, systeemwanden en plafonds. Maar we hebben ook genoeg werkzaamheden die niet vaak voorkomen, bijzondere werkzaamheden. Daarom vinden we het belangrijk dat je ook vindingrijk bent, je vindt het leuk om nieuwe oplossingen te bedenken.

Start jij dit jaar als monteur bij AMB?
Ook als ZZP’er ben je bij ons welkom.
Als jij hier wel oren naar hebt, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij horen en zien graag wie je bent en vertellen je graag alles over deze functie, ons team en onze gave projecten.

Kom jij graag eens kijken of je binnen ons fijne team past? Mail dan naar onze bedrijfsleidster Dorien: dorien@amb-design.nl. Bellen naar kantoor mag natuurlijk ook altijd, wij zijn bereikbaar op 0497-388510.