Akoestisch advies

Akoestiek Montage Brabant meet, adviseert, ontwerpt, levert en monteert akoestische oplossingen. Een laag geluidsniveau wordt steeds belangrijker. Je wil niet dat je ruimte galmt of gehorig is. Wie kan zich concentreren in een lawaaiige kantoortuin? En wie kan er nu lekker eten in een restaurant waar je niemand kan verstaan?

Daarom zorgt AMB ervoor met de juist specificaties en innovaties op het gebied van akoestiek voor een effectieve oplossing toepasbaar. Ruimtes met een slechte akoestiek zorgen ervoor dat de concentratie van uw medewerkers of uw klanten in die ruimte afneemt. Ook is uw medewerker of klant na een langere tijd vermoeid door de slechte akoestiek, wat kan leiden tot een hoger ziekteverzuim. Een goede akoestische oplossing kan u helpen dit bij het interieur en gebouw te voorkomen.

Met ruim 50 jaar ervaring geeft Akoestiek Montage Brabant hierover het juiste advies met prachtige oplossingen. Op deze manier verbeter je niet alleen de akoestiek, maar creëer je ook meteen een mooie sfeer in de ruimte. Akoestisch advies kan zowel offline als online in tijdens van corona. 
 
Onze oplossingen verbeteren de omstandigheden in ruimtes en dragen bij aan:

- Meer gemotiveerde medewerkers
- Minder stress en hoofdpijn
- Minder verzuim
- Hogere productiviteit
- Een representatief kantoor of woonhuis
- Ruimtes passend bij de huisstijl. 

Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 
 
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief