Over Akoestiek Montage Brabant

Akoestiek Montage Brabant is 57 jaar geleden door Jan Klessens opgericht in Bladel. Toen nog kleine specialist in afbouw, inmiddels een bedrijf met een hecht team van zo'n 20 medewerkers onder leiding van Martijn Buijtels en Frans Klessens. Door de jaren heen heeft Akoestiek Montage Brabant heel veel praktische ervaring opgebouwd alsmede vakinhoudelijke expertise op het gebied van unieke, hoogwaardige akoestische oplossingen en totaalafbouwprojecten.

Akoestiek is onze passie en wij zijn ervan overtuigd dat een goede akoestiek een ruimte volledig tot zijn recht laat komen. Akoestiek is onderdeel van het ontwerp. Hoe mooi ook een woonhuis, restaurant, kantoor, of bioscoopzaal, als de akoestiek niet op orde is, doet dit afbreuk aan de volledige beleving. Doordat wij akoestiek combineren met totaalafbouw kunnen wij onze klant compleet ontzorgen.

Onze expertise is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven, onder onze opdrachtgevers behoren onder andere: NS, Pathé, PWC, het RIVM en AVROTROS. Wij zijn een trouwe partner voor architecten, bouwpartners, maar ook voor particulieren in zowel grote als kleinere particuliere projecten in Nederland en België.

Onze aanpak

Wat ons écht onderscheidt is onze persoonlijke aanpak. Onze kernwaarden zijn aanwezig in alles wat we doen, zowel intern als extern: vertrouwen, eerlijkheid, respect en denken in oplossingen in plaats van problemen. Of het nu gaat om veel m2 of zeer specialistisch maatwerk, wij zorgen voor een vlekkeloze samenwerking, een heldere offerte, een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit.

Wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren projecten van A tot Z en hebben alle disciplines in huis. Omdat wij werken met eigen werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders zijn we zeer flexibel en coördineren we het complete project. Een aanvraag start altijd met een bezichtiging op locatie. Wij merken dat veel van onze opdrachtgevers sterk afhankelijk zijn van ons advies betreffende geluidsisolatie en akoestiek. Daarom verzekeren wij altijd een helder, eerlijk en transparant advies, gebaseerd op professionele akoestische berekeningen. Zo garanderen wij dat uw akoestisch vraagstuk naar wens wordt opgelost.

Onze producten en diensten

Ons brede productportfolio zorgt ervoor dat wij u bij ieder (totaal)afbouw- of akoestisch project van dienst kunnen zijn. Dagelijks zijn wij bezig met het verfijnen en innoveren van al onze materialen en producten. Zo werken wij onder andere met akoestisch leer, (duurzame) akoestische systeemplafonds en -wanden, Barrisol spanplafonds en -wanden, metal-stud-wanden, plafondeilanden, lichtplafonds en -wanden met of zonder bedrukking, ledverlichting, timmerwerk, maar ook met kleinere, op maat gemaakte interieuroplossingen, zoals het luxe akoestisch meubilair uit de Slalom collectie. Alle materialen die wij gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Over ons