Systeem- en spanplafonds

systeem- en spanplafonds

AMB is al meer dan 50 jaar een trouwe partner in hele grote en kleine projecten. We opereren in geheel Nederland en België waar we samen met architecten, particulieren & bouwpartners de specifieke wensen realiseren. Of het nu gaat om grote oppervlakte of juist en zeer specialistisch maatwerk, wij zorgen voor de juiste scherpe prijs en leveren altijd zeer hoge kwaliteit.
Omdat wij werken met eigen werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders zijn we zeer flexibel en coördineren we het complete project met plafonds, wanden & overige interieur werken.

Systeemplafonds 

Bij Akoestiek Montage Brabant kun je terecht voor zowel systeemplafonds als 'Barrisol systeemplafonds'. Deze akoestische systeemplafonds helpen de nagalm reduceren, waardoor de akoestiek in de ruimte verbeterd wordt. Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten, plafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond wordt gemaakt. 

Spanplafonds 

Ook leveren wij (akoestische) spanplafonds en wel van de wereldleider op dit gebied (Barrisol). Samen met deze fabrikant ontwikkelen wij alles wat de klant van ons wenst. Op de geleverde spanplafonds zit 10 jaar garantie. Een spanplafond is een op maat gemaakt 'vals' plafond, van strak gespannen kunststofdoek. Het kan onder een bestaand plafond worden aangebracht. 

Dus ben je op zoek naar een nieuw plafond, is je huidige plafond aan vervanging toe of ben je op zoek naar een akoestische oplossing? Dan is een spanplafond een interessante optie! Niet alleen de prijs, maar ook de snelle plaatsing en het minimum aan werkzaamheden zijn daarbij interessant. 
 

Wat zijn de voordelen van een systeem- en spanplafond? 

- De prijs 
- Materialen en kleuren 
- Eenvoudig onderhoud
- Verlichting en systeem- en spanplafonds

Welke soorten systeemplafonds zijn er?

Hard- en zachtminerale systeemplafonds

Met ons assortiment van hard- en zachtmineraal plafondplaten kunnen we op basis van ons advies een juiste keuze adviseren voor elke situatie. De hardmineraal tegels zorgen voor een goede overspraak reductie zodat het geluid minder in de ruimte erlangs terecht komt. De zachtmineraal tegel zorgt er juist voor dat het geluid geabsorbeerd wordt en zorgt voor een juiste akoestiek, denkt hierbij aan ruimte waar je met veel personen zit te bellen. Beide producten zijn in vele kleuren te verkrijgen zodat ook sfeer gemaakt zou kunnen worden.

Houten systeemplafonds

Hout is een schitterend natuurproduct waar mooi plafonds mee te maken zijn. We werken samen met fabrikanten voor de standaard series maar ook in onze timmerwerkplaats maken specifieke wensen van de klant mogelijk.

Stalen systeemplafonds

Ook hier weer een ruim assortiment aan mogelijkheden, lamellenplafond, metalen panelen met of zonder perforatie, strekmetaal, enz.
Al deze producten zijn uiteraard ook in aluminium te verkrijgen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan of voor meer informatie neem contact met ons op.