Wat doen wij

50 jaar geleden is Akoestiek Montage Brabant opgericht in Bladel. Inmiddels hebben wij een flinke bak ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van unieke, hoogwaardige akoestische oplossingen en totaalafbouwprojecten. Wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren projecten van A tot Z: wij hebben alles zelf in huis. Hierbij is akoestiek onze specialisatie. Wij geloven dat een goede akoestiek een ruimte écht tot zijn recht laat komen – en andersom: een slechte akoestiek in een prachtige ruimte doet afbreuk. Akoestiek is onderdeel van het interieur. Want wie kan er lekker eten in een restaurant waar je niemand kan verstaan?

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, creatief en out of the box. Onze expertise is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven: onder onze opdrachtgevers behoren o.a. NS, Pathé, PWC en Avrotros. Wij zijn een trouwe partner in zowel grote als kleine projecten. Akoestiek Montage Brabant in heel Nederland en België waar we samen met architecten, particulieren & bouwpartners de specifieke wensen realiseren. Klanten zien ons als een sterke en betrouwbare speler, die professioneel opereert en enkel kwaliteit levert. Mét een nette prijs.

Wat AMB allemaal kan betekenen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om grote m2 of zeer specialistisch maatwerk, wij zorgen voor de juiste scherpe prijs en leveren altijd zeer hoge kwaliteit. Akoestische systeemplafonds en -wanden, Barrisol spanplafonds en -wanden, metal-stud wanden, plafondeilanden, lichtplafonds en - wanden met of zonder bedrukking, LED verlichting, timmerwerk, maar ook kleinere interieuroplossingen, zoals het luxe akoestisch meubilair uit de Slalom collectie: bij ons is alles mogelijk. Omdat wij werken met eigen werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders zijn we zeer flexibel en coördineren we het complete project. Wij kunnen niet wachten al uw wensen uit te laten komen.

Specialismen:

akoestische oplossingen, Barrisol spanplafonds & wanden, lichtplafonds, lichtwanden met of zonder bedrukking, systeemplafonds, systeemwanden, metal-stud oplossingen, LED verlichting & timmerwerken.

De voordelen van AMB:

  • 50 jaar aan akoestische expertise;
  • Scherpe prijzen door efficiënt werken;
  • Hoge kwaliteit;
  • Alles in eigen huis, service van A tot Z;
  • Creativiteit;
  • De juiste nazorg – wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Bekijk hier de gerealiseerde projecten van AMB.
 
Wat doen wij