• BlackPearl

Black Pearl

Voor dit prachtige project heeft AMB nauw samengewerkt met verschillende partijen. In dit prachtige project is meer dan 160 vierkante meter akoestisch spanplafond aangebracht. Hierdoor is de akoestiek in dit pand perfect geregeld.
BlackPearl

Bouwpartners

Opdrachtgever
Dombosch Bouw
Architect
KingKongs
Leveranciers
Barrisol
Montagebedrijf
AMB
Fotografie
Richard Sinte Maartensdijk
Locatie
Brabant

Black Pearl

Dit project is werkelijk een parel, zoals de naam al zegt. Voor dit project heeft AMB meer dan 160 vierkante meter akoestisch spanplafond gemonteerd, 166m² om precies te zijn. Dit is gedaan op zowel de begane grond als in de kelder. De uitdaging van dit project was de aansluiting van het spanplafond op de gebogen wanden in de ruimten. Daarnaast was de uitdaging  het aansluiten van de trapstijlen, de sierlijke hanglampen en de lichtrails en de vele andere voorzieningen in het spanplafond.

In dit project is nauw samengewerkt met andere partijen om zo een prachtig resultaat neer te zetten. Samen met de interieurbouwer is de basis voor het houten lamellenplafond gemaakt. Het totaalplaatje is heel harmonieus en mooi om te zien. 

Wilt u meer informatie over dit uitzonderlijke project, neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u met veel enthousiasme over dit project.

BlackPearl
BlackPearl
BlackPearl
BlackPearl
BlackPearl

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?