Systeemwanden

SYSTEEMWANDEN

AMB is al meer dan 50 jaar een trouwe partner in hele grote en kleine projecten. We opereren in geheel Nederland en België waar we samen met architecten, particulieren & bouwpartners de specifieke wensen realiseren. Of het nu gaat om grote m² of juist en zeer specialistisch maatwerk wij zorgen voor de juiste scherpe prijs en leveren altijd zeer hoge kwaliteit.
Omdat wij werken met eigen  werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders zijn we zeer flexibel en coördineren we het complete project met plafonds, wanden & overige interieur werken. Akoestiek Montage Brabant levert totaaloplossingen en ontzorgd de opdrachtgever volledig. 

Spanwanden

Naast systeemwanden levert Akoestiek Montage Brabant ook spanwanden en wel van de wereldleider op dit gebied, Barrisol. Samen met deze fabrikant ontwikkelen wij alles wat de klant van ons wenst. Op de geleverde spanwanden garandeert Barrisol 10 jaar garantie. De spanwanden zijn voorzien van een kleine akoestische perforatie zodat de akoestiek in uw ruimte nog beter geregeld wordt. 

Glaswanden

We werken samen met meerdere fabrikanten om zo altijd te kijken naar de wensen van de klant voor goede prijzen. We zorgen voor juist tekenwerk dat samen met de klant doorgenomen wordt en eventuele aanpassingen snel en soepel te laten verlopen. Er zijn vele soorten glaswanden die we graag met de klant of architect bespreken.

Dichte systeemwanden

Ook hier werken we samen met verschillende leveranciers om zo'n ruim mogelijk aanbod mogelijk te maken.
We leveren & monteren zowel houten, stalen & gipswanden met zeer hoge geluidsisolatiewaarde.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan of voor meer informatie neem contact met ons op.