• Lovano restaurant door Akoestiek Montage Brabant

Kitchen & Bar Lovano

Akoestisch advies
Restaurant Lovano in Veldhoven is eind 2019 verbouwd door AMB. Door de combinatie afbouw en akoestiek is dit restaurant volledig gemoderniseerd d.m.v. o.a. metal stud wanden, Barrisol spanplafonds, en andere akoestische oplossingen.
Restaurant Lovano door Akoestiek Montage Brabant

Bouwpartners

Opdrachtgever
Lovano
Architect
KingKongs
Aannemer
De Wit van Loon
Leveranciers
Barrisol
Montagebedrijf
AMB

kitchen & bar lovano

Restaurant Lovano in Veldhoven, voorheen Oers gezellig, is eind 2019 volledig verbouwd door AMB. De grootste uitdaging voor dit project was het korte tijdsbestek - het restaurant diende half december, voor de Kerst, geopend te worden. AMB heeft hier een combinatie van afbouw en akoestische oplossingen geleverd. Er zijn onder andere metal-stud wanden, houten kozijnen, ingewikkelde koofconstructies, spanplafonds, en systeemplafonds geplaatst, om een huiselijke sfeer te creëren in het restaurant.

De eigenaren vroegen om een volledig nieuw concept voor de inrichting, welke AMB met succes heeft kunnen realiseren. Er zijn veel verschillende installatievoorzieningen ingebouwd in het plafond. Door de combinatie van verschillende materialen en producten is een uniek eindresultaat opgeleverd, waarin de akoestiek ook nog eens perfect is. Ondanks dat het restaurant uit twee verschillende delen bestaat, een bar en een restaurant, is de akoestiek hier perfect, en kunnen gasten in alle rust een hapje en een drankje doen. Kom snel eens kijken!

Restaurant Lovano door Akoestiek Montage Brabant
Restaurant Lovano door Akoestiek Montage Brabant

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?