• Interieur restaurant Eden Valkenswaard

Restaurant Eden

Restaurant Eden in Valkenswaard is een project wat AMB in samenwerking met architect King Kongs heeft gerealiseerd. Vooraan in het restaurant is een mooi Barrisol akoestisch spanplafond gerealiseerd, dat ook als klimaatoplossing functioneert in de ruimte.
Personeel Eden Valkenswaard

Bouwpartners

Opdrachtgever
Restaurant Eden
Architect
KingKongs
Leveranciers
Barrisol
Montagebedrijf
AMB
Locatie
Valkenswaard

Restaurant Eden Valkenswaard 

Restaurant Eden in Valkenswaard is een project wat AMB in samenwerking met architect King Kongs heeft gerealiseerd. Vooraan in het restaurant is een mooi Barrisol akoestisch spanplafond gerealiseerd, dat ook als klimaatoplossing functioneert in de ruimte. Doordat er onder het spanplafond een airco is geplaatst, zorgen de gesleufde profielen en de zijwanden hiervan voor een perfect gedoseerde koeling in het restaurant, waardoor de perfecte eetbeleving ontstaat.

Aan de achterzijde van het restaurant zijn ook nog enkele akoestische textielkaders geplaatst, welke volgens het kleuradvies van King Kongs zijn ontwerpen. Ook zijn enkele metal-stud wanden geplaatst. Inmiddels spreken de foto’s voor zich, en ziet u hieronder het eindresultaat van dit prachtige restaurant.Voorkant Eden Valkenswaard
Restaurant Eden Valkenswaard
Voorkant pand Eden Valkenswaard
Akoestische oplossing restaurant Valkenswaard
Interieur Eden Valkenswaard

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?