• PezzaZ

Pezzaz

Akoestisch advies
Nederland is weer een akoestisch verantwoord restaurant rijker. In het Brabantse Nuenen is het gehele interieur aangepakt door architect Hans Kuijten.Wij als AMB hebben hier advies gegeven over de akoestiek en vervolgens naar budget naar een oplossing gezocht die paste binnen de sfeer en ontwerp van het restaurant.
PezzaZ

Bouwpartners

Opdrachtgever
Pezzaz
Architect
Hans Kuijten
Leveranciers
Rockfon, Barrisol
Montagebedrijf
AMB
Locatie
Nuenen

PezzaZ 

Restaurants Pezzaz in Nuenen besloot, toen de eigenaren het restaurant een complete metamorfose gingen geven, ook de akoestiek volledig onder handen te nemen. Hoewel de akoestiek in het restaurant niet zozeer slecht was, bleek echter dat er na de verbouwing wel problemen zouden gaan ontstaan omdat er veel stof van de muren zou worden gehaald. Voor dit restaurant was het echter cruciaal om de akoestische oplossingen niet al te kostbaar neer te zetten. Hierom heeft AMB gekozen om zelf akoestische eilanden te produceren en deze ter plaatse te realiseren. Deze zijn door AMB in exact de juiste kleuren gespoten, zodat zij niet afdeden aan de sfeer van het restaurant.

Eigenlijk zou bij Pezzaz worden gewerkt met polyesterwol, maar de kwaliteit hiervan bleek tijdens de verbouwing niet voldoende te matchen met de wensen van zowel AMB als de klant zelf. Vervolgens heeft AMB snel gehandeld, en voor de plafonds gebruik gemaakt van Rockfon Eclips welke wederom zelf op kleur zijn gebracht. AMB heeft kosten noch moeite gespaard om de klant zo tevreden mogelijk te stellen, en hierdoor is een fantastisch resultaat neergezet, waarin de plafondeilanden prachtig matchen met het lichtplan van het restaurant.  

PezzaZ
PezzaZ
PezzaZ
PezzaZ
PezzaZ

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?