Kalvertoren Amsterdam

Akoestisch advies Totaalafbouw
Hier kreeg AMB de uitdaging om LED armaturen te plaatsen in dit bijzondere gebouw in hartje Amsterdam. In samenwerking met Intra lighting BV is de bijzondere constructie bedacht en opgeleverd. AMB werd erg op de proef gesteld door de ronde vormen van het gebouw en de montage van LED armaturen van Intra lighting BV.
Kalvertoren Amsterdam

Bouwpartners

Opdrachtgever
Bronnenberg
Leveranciers
Intra Lighting
Montagebedrijf
AMB
Locatie
Amsterdam

Kalverpassage Amsterdam

De Kalverpassage (voorheen Kalvertoren) is een overdekt winkelcentrum aan de Kalverstraat in Amsterdam. Wat vroeger winkelcentrum de Kalvertoren was, is nu een doorgaande route én een belangrijke winkelbestemming. Eerder werkte AMB al samen met opdrachtgever Bronnenberg bij het installeren van LED panelen in het Rijksmuseum Amsterdam.

Hier kreeg AMB de uitdaging om LED armaturen te plaatsen in dit bijzondere gebouw in hartje Amsterdam. In samenwerking met Intra lighting BV is de bijzondere constructie bedacht en opgeleverd. AMB werd erg op de proef gesteld door de ronde vormen van het gebouw en de montage van LED armaturen van Intra lighting BV. Onze engineers en montage ploeg hebben veel tijd genomen om de armaturen op juiste wijze correct en degelijk te monteren. Waardoor het eindresultaat er mag wezen!

Ben je in de buurt van de Kalvertoren (Kalverstraat) is het zeker de moeite waard om dit kunstwerk zelf te aanschouwen.

Kalvertoren Amsterdam
Kalvertoren Amsterdam
Kalvertoren Amsterdam
Kalvertoren Amsterdam
Kalvertoren Amsterdam

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?