• Restaurant Sun bij Zarzo

Restaurant Sun by Zarzo

AMB kwam na het verzoek van architect King Kongs met een akoestisch advies voor deze prachtige zaak. Hoewel de eigenaren eerst de akoestische oplossingen wilden uitbezuinigen in de verbouwing, zijn zij uiteindelijk toch overtuigd geraakt van de meerwaarde en extra kwaliteit hiervan. Vervolgens is er op een creatieve manier samengewerkt.
Restaurant Sun bij Zarzo

Bouwpartners

Opdrachtgever
Sun by Zarzo
Architect
KingKongs
Aannemer
Dennique
Leveranciers
Barrisol
Montagebedrijf
AMB

Restaurant Sun by Zarzo

AMB kwam na het verzoek van architect King Kongs met een akoestisch advies voor deze prachtige zaak. Hoewel de eigenaren eerst de akoestische oplossingen wilden uitbezuinigen in de verbouwing, zijn zij uiteindelijk toch overtuigd geraakt van de meerwaarde en extra kwaliteit hiervan. Vervolgens is er op een creatieve manier samengewerkt om toch een akoestische spanplafond te kunnen plaatsen. Door gebruik te maken van een Barrisol akoestisch spanplafond zijn namelijk geen extra akoestische oplossingen nodig, waardoor kosten konden worden uitgespaard.

Sterrenkok Adriaan Zarzo is inmiddels zeer tevreden met het eindresultaat in zijn restaurant, waar zij nog iedere dag plezier van hebben! Iedere gast kan hier in alle rust genieten van het heerlijke eten. 

  

Restaurant Sun bij Zarzo
Restaurant Sun bij Zarzo
Restaurant Sun bij Zarzo
Restaurant Sun bij Zarzo
Restaurant Sun bij Zarzo

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?