Hoofdkantoor NS Utrecht

Totaalafbouw
Nét voor de coronacrisis rondden wij een project van een jaar doorlooptijd af op het hoofdkantoor van de NS in Utrecht. Ruim 20 verdiepingen hebben wij, in gemiddeld 3 weken tijd per verdieping, voorzien van een upgrade: overal strakke en akoestische systeemplafonds om een eigentijds gezicht en afwisseling in kleur en licht te creëren. 
Hoofdkantoor NS Utrecht

Bouwpartners

Opdrachtgever
Coare realisatie
Architect
Coare architectuur
Leveranciers
Ecophon
Montagebedrijf
AMB

Hoofdkantoor NS Utrecht

Nét voor de coronacrisis rondden wij een project van een jaar doorlooptijd af op het hoofdkantoor van de NS in Utrecht. Ruim 20 verdiepingen hebben wij, in gemiddeld 3 weken tijd per verdieping, voorzien van een upgrade: overal strakke en akoestische systeemplafonds. 

Vraag van NS was om een gebouw te creëren dat niet anoniem en somber is, maar waarin het hele jaar door fijn kan worden gewerkt. Met een goede akoestiek, een optimale luchtkwaliteit, een eigentijds gezicht en afwisseling in kleur en licht. We zijn er samen met onze opdrachtgever COARE in geslaagd om de werkomgeving aan het goede humeur van de mensen aan te passen.

Wij hopen dat NS vanaf heden weer steeds meer gebruik kan gaan maken van hun prachtige nieuwe kantoor, want dat is het zeker waard! 

Hoofdkantoor NS Utrecht
Hoofdkantoor NS Utrecht

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?