Piazza Eindhoven

In het winkelcentrum Piazza in Eindhoven heeft AMB op drie verdiepingen verdekte systeemplafonds gerealiseerd. De vraag van het Piazza was naar een aantrekkelijker uiterlijk, en een opgepimpt plafond. Dit project werd verdeeld in twee fasen, waarin in 2017 de eerste en tweede verdieping zijn gerealiseerd, en in 2018 ook de begane grond. De uitdaging van dit project was het feit dat het winkelcentrum open bleef gedurende de renovaties, en AMB op extreme hoogte tussen roltrappen moest werken. AMB heeft uiteindelijk dit project van A tot Z verzorgd, en door de nieuwe plafonds is niet alleen de uitstraling, maar ook de akoestiek van het winkelcentrum ontzettend verbeterd. De vele spotjes in het plafond zorgen namelijk voor een prachtige sterrenhemel!

Opdrachtgever:
Piazza
Architect:
Bertram Beerbaum
Aannemer: Bouwbedrijf van Asperdt
Fabrikant akoestische doeken:
Rockfon
Montagebedrijf:
Akoestiek Montage Brabant