• Liberty Foodbar

Liberty Foodbar

Totaalafbouw
Voor de verbouwing heeft AMB Liberty Foodbar mogen voorzien van metalstud wanden, diverse timmerwerken, bedrukte textielwanden, akoestische systeemplafonds, en akoestische spanplafonds - het hele plaatje dus, van A tot Z. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen, zowel in visuele als in functionele zin, aldus een zeer tevreden opdrachtgever. 
Liberty Foodbar

Bouwpartners

Opdrachtgever
Liberty Foodbar
Architect
KingKongs
Leveranciers
Barrisol
Montagebedrijf
AMB
Fotografie
Imca van de Weem
Locatie
Bladel

Liberty Foodbar


Nadat Liberty Foodbar werd getriggerd door de kwaliteit van de akoestische oplossingen geleverd door AMB in een collega-restaurant, besloten zij zelf ook deze stap te nemen, om  problemen te voorkomen. Naast het schitterende ontwerp van lokaal architectenbureau King Kongs, is het restaurant Liberty Foodbar op de markt in Bladel voorzien van akoestische advies en uitvoering door AMB. Voor de verbouwing heeft AMB Liberty Foodbar mogen voorzien van metalstud wanden, diverse timmerwerken, bedrukte textielwanden, akoestische systeemplafonds, en akoestische spanplafonds - het hele plaatje dus, van A tot Z. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen, zowel in visuele als in functionele zin, aldus een zeer tevreden opdrachtgever. 

Liberty Foodbar is de perfecte uitvalsbasis voor een avond uit. Vernieuwend en trendy, maar met dorpse gezelligheid. Met mooie gerechten, zoals burgers, bowls en bites. Met échte, goede cocktails en bijzondere speciaalbieren. Bij een restaurant van deze klasse past volgens ons ook een perfecte akoestiek.

Liberty Foodbar
Liberty Foodbar
Liberty Foodbar
Liberty Foodbar
Liberty Foodbar

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?