nieuwe showroom amb

Eind 2021 is onze nieuwe showroom geopend! Een prachtige ruimte - ooit onze kelder - die ook dient als kroeg en vergaderlocatie waarin je oneindig inspiratie kunt opdoen door alle bijzondere akoestische materialen. Een jaar lang hebben we met team AMB keihard gewerkt om deze ruimte alles te laten uitstralen waar wij met zijn allen voor staan. 

Onze showroom is niet enkel showroom waarin je in ieder hoekje nieuw, uniek (akoestisch) materiaal tegenkomt, het is ook een vergaderlocatie, kroeg, ontmoetingsplek en inspiratielocatie. Alles in één. Bijzondere materialen in samenwerking met meerdere architecten en designers om alle mogelijkheden die wij aanbieden te kunnen laten zien. En - uiteraard - om team AMB een werkplek om van te dromen aan te kunnen bieden. 

Wat zijn we megatrots op het eindresultaat wat we samen met het hele team hebben gerealiseerd! We hopen dat we in 2022 zoveel mogelijk gebruik kunnen gaan maken van deze inspirerende ruimte. Kun je niet wachten tot de maatregelen versoepeld worden? Uiteraard ben je van harte welkom voor een privé-rondleiding! Neem van tevoren even contact met ons op. 

Met dank aan o.a. OneEightyOneKING KONGSSLALOM Acoustic & Partition SystemsBarrisol Normalu SAS - Official en Alphenberg Leather voor dit fantastische eindresultaat.