Particuliere woningen

AMB is gespecialiseerd in het verbeteren van de akoestiek in particuliere woningen. We geven hierover akoestische adviezen en we verzorgen de realisatie van o.a. spanplafonds in alle vormen en kleuren en akoestisch meubilair.
Particuliere woningen

Bouwpartners

Opdrachtgever
Particulieren
Leveranciers
Barrisol
Montagebedrijf
AMB
Locatie
Overal

Particuliere woningen

Een goede akoestiek in huis verdient meer aandacht. In veel woningen wordt tegenwoordig gekozen voor moderne, harde materialen – denk aan houten vloeren, lamellen, en gladde stoelen en banken. Dit zorgt niet alleen voor een schitterend interieur, maar ook voor een flinke nagalm. Een akoestisch spanplafond of wand is dan een interessante optie, welke volledig kan worden aangepast aan kleur- en materiaalwensen. Maak akoestiek deel van jouw interieur!
 

Ben je op zoek naar een nieuw plafond, is je huidige plafond aan vervanging toe of ben je op zoek naar een akoestische oplossing? Dan is een akoestisch Barrisol spanplafond een interessante optie! Niet alleen de prijs, maar ook de snelle plaatsing en het minimum aan werkzaamheden zijn daarbij interessant. Tegenwoordig bouwen we erg veel harde materialen zoals glas, betonvloeren, en noem maar op. Je schitterende woning voelt dan toch niet prettig door de slechte akoestiek. Een spanplafond lost dit probleem op met toch dezelfde, luxe uitstraling. Ook is akoestisch meubilair een optie, waarbij geen werkzaamheden nodig zijn maar de akoestiek toch kan worden verbeterd. 

Wij adviseren u graag over welk spanplafond het beste bij uw wensen past. De akoestische Barrisol spanplafonds kunnen op elk type plafond (schuin en recht) worden aangebracht: bekijk alle mogelijkheden op www.spanplafond-design.nl

Particuliere woningen
Particuliere woningen
Particuliere woningen
Particuliere woningen
Particulieren woning

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?