• Restaurant Divino

Restaurant Divino

Bij DiVino is voor iedereen een plekje vrij. Kom je voor een snel hoofdgerecht? Een avond lang tafelen met vrienden of familie? Of een lekker wijntje op het terras? Elke gelegenheid heeft een eigen plek waar je deze het beste kunt beleven. Iedere keer leer je een andere kant van het restaurant kennen. En dát smaakt naar meer.
Restaurant Divino

Bouwpartners

Opdrachtgever
Divino
Architect
De Horecafabriek
Leveranciers
Barrisol, ISL
Montagebedrijf
AMB

DIVINO

AMB heeft de akoestische beleving verzorgd bij restaurant Divino in Hapert. Een aantal jaar geleden is de Oude Jongensschool volledig gestript om vervolgens om te toveren tot restaurant. Vanwege de grote oppervlakte van dit restaurant, is akoestisch advies namelijk cruciaal, zodat gasten van een perfecte avond uit kunnen genieten. Naast akoestisch advies heeft AMB vervolgens de complete afbouw voor Divino verzorgd. Hiervoor zijn naast de akoestische spanplafonds van Barrisol, ook systeemplafonds, metal-stud wanden, houtbetimmering, deuren, en deurkozijnen geplaatst.

Om zo goed mogelijk aan de klantvraag te voldoen, was het belangrijk voor AMB om snel te kunnen schakelen en improviseren. Inmiddels heeft het restaurant geen last meer van nagalm, en kun je er in alle rust genieten van het heerlijke eten.

Restaurant Divino
Restaurant Divino
Restaurant Divino
Restaurant Divino
Restaurant Divino

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?