Akoestisch leer

Akoestisch leer Akoestisch advies
Het gedrag van trillingen en geluid is complex. Akoestische toepassingen hebben als belangrijkste functie het geluid te absorberen. Naast het behalen van het gewenste resultaat op het gebied van geluid is het natuurlijk een geweldige uitdaging om de akoestische elementen ook nog eens tot een ware eye-catcher te kunnen maken: met gerecycled leer.
Akoestisch leer

Bouwpartners

Opdrachtgever
AMB
Architect
Alphenberg Leather
Leveranciers
Alphenberg Leather
Montagebedrijf
AMB
Locatie
Overal

akoestisch leer


Leer en akoestiek: een onverwachte maar unieke oplossing

2021 stond voor ons in het teken van testen, testen, testen. Want wat is de akoestische waarde van leer? En hoe kunnen wij dit materiaal op zo'n manier toepassen, dat het de akoestiek in een ruimte gaat verbeteren? Met de juiste innovaties is dat gelukt: akoestisch leer in samenwerking met Alphenberg Leather is een feit.

Het gedrag van trillingen en geluid is complex. Akoestische toepassingen hebben als belangrijkste functie het geluid te absorberen. Naast het behalen van het gewenste resultaat op het gebied van geluid is het natuurlijk een geweldige uitdaging om de akoestische elementen ook nog eens tot een ware eye-catcher te kunnen maken. AMB startte dit jaar in samenwerking met Alphenberg met het maken van leren akoestische toepassingen voor ruimtes waarin geluid en sfeer de hoofdrol spelen. Een fantastische nieuwe ontwikkeling waarvan we met trots mogen zeggen dat het resultaat ver boven de verwachtingen is uitgestegen.

Akoestisch leer
Akoestisch leer
Akoestisch leer
Akoestisch leer
Akoestisch leer

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?