• PWC Amsterdam

PWC Amsterdam

Akoestisch advies Totaalafbouw
Voor PWC verzorgt AMB al jaren alle verbouwingen. Van Barrisol lichtplafond, akoestisch Barrisol plafonds en wanden, akoestische houten tunnels, tot systeemplafonds. PWC hecht veel waarde aan het meedenken in hun uitdagingen, iets waar AMB juist de energie uit haalt.
PWC Amsterdam

Bouwpartners

Opdrachtgever
PWC
Architect
PWC
Aannemer
AMB
Leveranciers
Barrisol
Montagebedrijf
AMB

PWC Amsterdam

Voor PWC verzorgt AMB al jaren alle verbouwingen. Van Barrisol lichtplafond, akoestisch Barrisol plafonds en wanden, akoestische houten tunnels, tot systeemplafonds. PWC hecht veel waarde aan het meedenken in hun uitdagingen, iets waar AMB juist de energie uit haalt. Voor de verbouwing van het kantoor van PWC in Amsterdam zijn alle kleine kantoorruimtes veranderd in open werkplekken. In een langdurige renovatie zijn alle tien verdiepingen uiteindelijk verbouwd, en was AMB voor iedere verdieping een terugkerende partner.

Bij PWC heeft AMB de plafonds aangepast door middel van drukschotten en bandrasters om zo de geluidsoverdracht en -absorptie te optimaliseren. Deze akoestische beleving zorgt voor een fijne werkomgeving, waardoor PWC heeft besloten ook haar andere kantoren in Nederland door AMB akoestisch te laten inrichten en verbeteren.

PWC Amsterdam
PWC Amsterdam
PWC Amsterdam
PWC Amsterdam
PWC Amsterdam

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?