• Pharos Hoofddorp

Kantoorgebouw Pharos

Totaalafbouw
In het 25.000 m2 omvattende Pharos zijn circa dertig bedrijven werkzaam. Het kantoor is volledig duurzaam gerenoveerd: energiezuinige ramen, volledig circulaire binnenwanden, en het gebruik van afbreekbare en CO2-neutrale verf. Dit is benoemd tot het gezondste kantoor van Nederland!
Kantoorgebouw Pharos

Bouwpartners

Opdrachtgever
Coare Realisatie, Cairn Real Estate
Architect
Coare realisatie
Leveranciers
Ecophon, Gyproc, Derako, Isolco
Montagebedrijf
AMB
Locatie
Hoofddorp

Het gezondste kantoor van Nederland

In opdracht van COARE Realisatie en Cairn Real Estate hebben wij in oktober 2020 het Atrium van Pharos in Hoofddorp opgeleverd. In het 25.000 m2 omvattende Pharos zijn circa dertig bedrijven werkzaam. Het kantoor is volledig duurzaam gerenoveerd: energiezuinige ramen, volledig circulaire binnenwanden, en het gebruik van afbreekbare en CO2-neutrale verf.

Akoestiek Montage Brabant heeft voor dit project de volledige binnenafbouw van het Atrium én de buitenplafonds van de entree verzorgd. Hier zijn o.a. systeemplafonds en metal stud wanden geplaatst. De grootste uitdaging was het plaatsen en ontwerpen van de unieke lichtkoepels in het plafond: een uitzonderlijk werk van onze monteurs. Deze extra lichtinval zorgt voor meer energie en een sterker concentratievermogen bij werknemers in dit pand. 

In het blad 'Plafond en Wand' is er een mooi artikel geschreven over dit project. In het artikel worden de bijdragen van AMB beschreven. 


Project Pharos in Plafond en Wand
 

Kantoorgebouw Pharos
Pharos Hoofddorp
Pharos Hoofddorp
Pharos Hoofddorp
Pharos Hoofddorp

Wil jij ook zo'n mooie akoestische oplossing?