Domus Magnus Hilversum

Bij Domus Magnus in Hilversum hebben we in opdracht van NewKantoor een totaal project geleveerd. Bij dit project zijn we vanaf het begin betrokken. Akoestiek Montage Brabant was in een vroeg stadium betrokken bij deze verbouwing. AMB heeft hier namelijk de huidige systeemwanden en puien gesloopt, tapijt gestript en de aanwezige systeemplafonds gedemonteerd en afgevoerd. Ook zijn er bouwkundige sparingen gemaakt in de entree wanden om zo meer openheid en licht te creëren in de kantoren.

Toen het pand volledig gestript was, is er begonnen aan het monteren van metal-stud (hang)wanden, over enkele weken worden hier ook de glaswanden en kozijnen geplaatst. Deze worden geplaatst om open vergaderruimtes te creëren. Om de kantoorruimtes ook akoestisch in orde te krijgen zijn we deze week begonnen met het hangen van ruim 100 Rockfon Eclips eilanden. Deze akoestische eilanden worden voorzien van spots, zodat akoestiek en licht in één klap gevangen wordt.

Bij de entree van het pand zijn verschillende textielwanden geplaatst zodat ook deze akoestisch perfect geregeld is. Aan het einde van 2020 heeft AMB dit project bij Domus Magnus in Hilversum opgeleverd en we zijn erg trots op het resultaat.