Johan Paridaans, projectleider bij AMB...

Johan Paridaans werkt over enkele weken 6 jaar bij AMB als projectleider. Johan is opgegroeid in Lage Mierde en woont nu al 10 jaar in Netersel met zijn vriendin Hannah. Samen hebben zij 2 kinderen, Veda van 3 en Noor van bijna anderhalf. Met een flinke achtergrond in de afbouw is hij een sterke kracht binnen AMB en weet hij waar hij over praat.

Wat doe je in je vrije tijd?
Los van mijn gezin ben ik in mijn vrije tijd bezig met een van mijn vele hobby’s. Ik houd van voetbal, fitness, hardlopen en boksen, in de winter snowboard ik graag en in de zomer vind ik touren met mijn motor erg vet. Daarnaast kan ik er ook van genieten om met mijn hond Joe te wandelen in het bos.

Hoe ben je bij AMB terecht gekomen?
Toen ik klaar was met de havo had ik niet echt een idee wat ik wilde gaan studeren. Ik had wel interesse in de ALO of het CIOS (sportopleidingen), maar uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan. Om toch bezig te blijven en geld te verdienen ben ik vakantiewerk gaan doen, maar toen later mijn vader zijn voet verbrijzelde ben ik een tijdje thuis aan de slag gegaan. Thuis hadden we namelijk een plant- en bloemkwekerij en die moest ook onderhouden worden. Na enkele maanden had ik nog geen keuze gemaakt wat ik wilde en ben via mijn oom in 2001 bij SRA, een groot afbouwbedrijf, terechtgekomen.

Daar ben ik begonnen op de bouw als monteur en na een aantal jaar op kantoor terecht gekomen. Eerst als calculator, later als werkvoorbereider en vervolgens een tijdje hoofd-bedrijfsbureau.  SRA werd overgenomen door Muller en een aantal jaar later ben ik verder gaan kijken. Toen ben ik met AMB en Martijn in aanraking gekomen en zo is het balletje gaan rollen.

Wat maakt werken bij AMB zo leuk?
Ik vind het fijn dat je je bij AMB op een ongedwongen manier kunt ontwikkelen. Daarmee bedoel ik dat je fouten mag maken, deze worden besproken, geaccepteerd en daarna gaan we als team verder. Ook vind ik het erg leuk om collega’s dingen te leren maar ook zeker om van anderen te leren. Door elkaar dingen uit te leggen zie je elkaar groeien en til je het bedrijf samen naar een hoger niveau. 

Bij AMB krijg je enorm veel vrijheid in wat kan en mag. Doordat veel opdrachtgevers veel vertrouwen hebben in AMB mogen wij onze eigen draai geven aan een project. Hierdoor kan je je eigen creativiteit kwijt en mag je zelf in oplossingen denken. Dit kan allemaal zolang op het einde het resultaat maar goed is, voor AMB maar ook zeker voor de klant. Verder vind ik dat wij met AMB gave projecten maken, denk aan de verschillende Pathé’s, het Tuschinski theater maar ook het Piazza in Eindhoven.

Zijn er dingen waar je trots op bent bij AMB?
Eén van de mooiste projecten die ik heb mogen begeleiden is de Diamantbeurs, Capital C Amsterdam. Ondanks dat dit op zich geen super bijzonder project was, ben ik erg trots op het eindresultaat. We hebben hier de complete afbouw mogen verzorgen. Alle technieken die we bij AMB gebruiken, kwamen terug in dit project. Metal-stud wanden, timmerwerk en systeemplafonds, maar ook plafondeilanden, spanplafond, textielwanden, enzovoort. Het project was een erg mooi maar ook groot project wat intensief was om te begeleiden. In dit project kregen we veel vrijheid om mee te denken in de ideeën en oplossingen, wat het alleen maar leuker maakte.

Wat wil je nog bereiken met AMB?
Elk jaar wordt het niveau van AMB naar een hoger niveau getild. We zetten elk jaar nieuwe stappen naar nog meer professionaliteit. We leveren het werk steeds completer aan en dat levert mooie resultaten op. We groeien met zijn allen door en iedereen werkt hier enorm hard aan mee.
Daarnaast wil ik in de toekomst nog meer speciale projecten maken. We zullen de standaard afbouw altijd nodig blijven hebben, maar de speciale werken, met veel uitdagingen, blijf ik gaaf vinden. 


<< TERUG
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief